![]() |
vBulletin® 3.7.2
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 5 June
|
با سلام
من 2 هفته ای میشه که با هسته انجمن ساز وی بولتن آشنا شدم تو این مدت یاد گرفتم که بکمک برنامه EasyPhp2 یک نسخه نول شده (مافیا اسکریپت) رو روی سیستمم اجرا کنم . امروز هم با سایت شما اشنا شدم چندتا سوال دارم که در صورت امکان جواب بدید . 1) ظاهرا برای ما فارس زبان ها فونت Tahoma بهترین و زیبا ترین فونت محسوب میشه . تو خیلی از فووم ها هم این فونت استفاده میشه اما این فونت هنگامی که حالت Bold میگیره خیلی ظایع و نا فورم میشه که البته تو این چند سایتی که جهت آموزش وی بی گشتم سایت شما مستثنا بوده و دارای زیبایی خاصیه ! میشه بگین از چه فونتی استفاده میکنید ؟؟؟؟ اگه این فونت همون تاهوما هست این زیبایی به قالب که البته دیفالت هم هست ربط داره یا به سایز فونت؟؟؟ البته من دو تا عکس گرفتم و با کادر و فلش قرمز مشخص کردم (خیلی توپه) اگه ممکنه سایز فونت رو هم بگید و البته کادر آبی هم میدونم فونت تاهوماست که بلود شده اگر ممکنه بگید سایز فونت کادر زرد رنگ چنده ؟ سوال من در واقع اینه که فونت تاهوما با زیبای که داره وقتی که بحالت بلود در میاد خیلی بد میشه (اصلا باهاش حال نمیکنم) اما فونتهایی که تو کادر قرمز انشون دادم خیلی باحاله و قشنگ 2) برای یه فوروم چند تا هک یا مد استفاده میشه ؟ 3) برنامه easyphp زمانی که تو اینترنت هستم اجرا نمیشه ولی سایر دوستانم بمحض گرفتن یه استایل یا هر چیز دیگه ای اونو رو لوکال اجرا میکنن ؟؟؟؟ 4) فارسی ساز چند تا از دوستان رو دریافت کردم و با فایل لنگویج وی بی مقایسه کردم (با برنامه فرانت پیج 2003) فایل فارسی شده کلا 3 تا 4 هزار خطه ولی فایل اصلی بالای 7 هزار خطه !!! 5) وقتی تو فورومم یه بخش درست میکنم اسم اون بخش (همون نوشته های داخل کادر قرمز رنگ) یا در سمت چپ قرار میگیره یا در وسط در حالی که باید در سمت راست قرار بگیره (علل القاده با نصب فارسی ساز) ؟؟؟ میدونم شما یه فارسی ساز خوب و کامل دارید ... میخواستم بدونم که این فوروم رو برای مشتریانتون راه انداختید یا همه میتونن سوال بپرسن و احیانا به جواب برسن آخه من خیلی سوال دارم که اگه مورد نداشته باشه همین جا یاد بگیرم کلا اینطور به نظرم میرسه که وی بی خیلی قوی و البته قللق داره منم نه php بلدم نه تا وبلاگ داشتم ولی خوشم اومده از این ویبی پیشاپیش از شما بسیار ممنونم |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
سلام.
1) بجای bold میشه از font-weight:600 در پیکربندی css استفاده کرد. 2) بسته به نیاز مدیر سایت می تونه هر تعداد خواست نصب کنه. 3) از برنامه apache2traid استفاده کنید 4) من فارسی ساز موردنظر رو ندیدم تا بتونم دقیق توضیح بدم اما احتمالاً ناقص بوده که تعداد کدها کم شده اینهمه. 5) مشکل فارسی ساز هست. در راستچین سازی مشکل داره
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 5 June
|
vBfarsi ممنون
![]() |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >