![]() |
vBulletin® 3.7.2
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 18 August
|
با سلام متاسفانه من پسورد ادمین رو فراموش کردم و سیستم هم نمیتواند به ایمیل سند کنم چطور می تونم بازیابی کنم .........../
|
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
Your vBulletin distribution comes with a script to reset various settings on your forum. This script is the only way to get back into your forum if you lock yourself out. (Eg., Bad cookie settings lock out everybody including all admins.) You only need your customer ID to run the tools.php script. Make sure to delete the script after you're done for security reasons! How to use the tools.php script: 1. Find tools.php in distribution package, in 'do_not_upload' directory. 2. Upload to admin directory (eg., http://www.example.com/admin/tools.php) 3. Run script. Enter customer ID -- the one you use to get into the member forum (check initial email). 4. Reset cookie domain and path to defaults. (Or whatever other settings you want to reset.) 5. Delete tools.php script. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 18 August
|
ببخشین من دقیقا متوجه نشدن چیکار باید کنم و چه اتفاقی می وفته بعد از اینکار ..........؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
پسورد admin شما برمیگرده به اولین رمزی که ست کردید.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >