![]() |
vBulletin® 3.7.2
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 1 February
|
با سلام
من سوالی داشتم از مدیران عزیز، من نسخه نال شده دارم اما میخوام لایسنس نامحدود رو تهیه کنم، و اما سوال من نمیخوام دست به سیستم قبلی بخوره چون روش خیلی کار کردم، امکانش هست ؟ و اگر ما پکیج vBFarsi رو نخواهیم موضوع به چه شکل خواهد شد ؟ در صورت مثبت بودن لطفاً مبلغ تعیین شده را ذکر بفرمائید. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
سلام.
با خرید لایسنس فقط فایلهای انجمن رو با فایلهای جدید كه لایسنس دار هستند و از بخش اعضا دانلود كردید جایگزین می كنید و نیازی به تغییر در محتوای دیتابیس نخواهد بود. تعرفه خرید لایسنس بدون فارسی ساز: http://vbfarsi.com/order.html
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 17 December
|
ببخشید منم همین سئوال رو داشتم و یه چیزه دیگه باید رو دماین صت شه یا یه کد خوالی هست ؟ اخه شاید یه نفر دماینشو خواست عوض کنه باید vb رو باز بخره ؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو سایت
|
خیلی ممنون که جواب دادی، دوست عزیز، من برای لایسنس نامحدود بدون فارسی ساز 181000 تومان بریزم به حساب شما درسته ؟ بعد اینکه اگر من بخوام کارت به کارت کنم ( تا حالا نکردم ) چطوری بشما اطلاع بدم ؟ فیش نمیده میده دستگاه ؟ بعد از واریز مبلغ با شما چطور تماس بگیرم ؟
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیرکل
|
سلام.
پس از واریز وجه از صفحه تماس با ما : اعلام پرداخت مشخصات فیش دریافتی از دستگاه خودپرداز را وارد كرده و ارسال نمائید. جهت مشاهده راهنمای خرید و توضیحات جامع به بخش زیر مراجعه كنید: http://vbfarsi.com/forum/faq.php?faq=new_faq_item#faq_1 سفارش: http://www.vbfarsi.com/order.html |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو سایت
|
و یک سوال دیگر اینکه چه مدت زمات بعد از واریز مبلغ طول میکشه تا ما ایمیل های لایسنس رو دریافت کنیم ؟
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
مدیرکل
|
نقل قول:
با خریداری لایسنس در بخش اعضا كاربر باید آدرس دقیق انجمن رو ثبت كنه. درصورتیكه دامین تغییر كرد با مراجعه به اون بخش، آدرس سایت را ویرایش و ذخیره خواهد نمود. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 4 September
|
یک سوال برای من پیش آمده به شرح زیر :
من چندین هک بر روی Vb نال شده نصب کردم ، تکلیف اینا چی میشه اگه بخواهیم لاسینس بگیریم؟؟؟ در ضمن من از هاست وارز استفاده میکنم ، چیکار باید بکنم ؟؟؟آیا بایستی تغییر سرور بدهم ؟؟؟ با تشکر |
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیرکل
|
سلام. نیازی به هیچ گونه تغییری نیست.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 5 May
|
با سلام
سوال اول اینكه من اگر فقط لایسنس رو بخوام چقدر باید پرداخت كنم (یعنی نصب رو كامل خودم انجام بدم و فارسی ساز هم نخوام) دوم اینكه شما گفتید لیست قیمت لایسنس بدون فارسی ساز ولی من به لینك رفتم و با فارسی ساز رو دیدم لطفا قیمت هر جز را جدا گانه بدهید و آیا در كل میشود هر كدام را جدا خریداری نمود با تشكر |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >