![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۲۴ بهمن ۸۶
|
با سلام خدمت شما استادان عزیز
من چند وقت پیش لاینسس ویبی رو خریداری کردم و چند مدتی را هم سایتم را با ویبی ادامه میدادم ولی العان چون دیگه نمیخوام از ویبولتین استفاده کنم میخواستم بدونم آیا میشه لاینسس رو بفروشم یا نه؟ البته ایمیلی را هم که در لاینسس ثبت شده واگذار میکنم تا هر کی که خریداری کرد بتونه پسوردش رو عوض کنه |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
عضو سایت
|
کسی نیست راهنمایی کنه؟
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۲۳ بهمن ۸۶
|
سلا محمد رضا.
این شماره منه . 09193016310 یه زنگ بهم بزن. حمید. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو سایت
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
امكان فروش لایسنس وجود ندارد. درصورت اطلاع سایت رسمی لایسنس لغو خواهد شد.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۹ اسفند ۸۶
|
نقل قول:
خوب اگر من یك سایت درست كنم و بعد از مدتی از دومینم خوشم نیومد و دومینش رو عوض كنم اونوقت وی بی لایسنس رو باطل می كنه . این كاری كه دوستمون می كنه هم دقیقا همین طوره . یعنی اول ایمیلش رو می ده به یكی دیگه و بعد هم دومینش هم عوض می شه . در صورت ژاسخ مثبت ما باید برای تنها یك دومین ا زابتدای كار فكر تمام جاها را بكنیم ؟ با سپاس . بدرود |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
در بخش اعضا به هنگام دانلود نسخه نهایی باید آدرس اینترنتی ای كه انجمن نصب می شود ثبت گردد. درصورتیكه نام دامنه شما به هر دلیل تغییر كرد كافیست نام دامنه (آدرس اینترنتی) را در آن بخش تغییر دهید.
تذكر: استفاده از یك نسخه برای دو دامین (با دو هاست) ممنوع می باشد. اما چند دامین متصل به یك هاست مشكلی ندارد (استفاده از امكان addon domain) |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >