![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
ممنون دریافت شد. منتظر دریافت ایمیل مشخصات خود باشید.
به جمع ما خوش آمدید ![]()
|
| تبلیغات | |
|
|
#12 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۸ فروردین ۸۷
|
سلام
ممنون انجمن من هم راه افتاد فقط من هیچی بلد نیستم جائی نیست كه در مورد قسمت های مختلف آموزش ببینم البته فارسی و اینكه همین یه قالب را داره ؟ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیرکل
|
در صفحه اول سایت فهرست سایتهای سازنده قالب لیست شده اند.
به "راهنمای جامع" كه لینك آن در بالای انجمن هم ذكر شده مراجعه كنید. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۹ اسفند ۸۶
|
درود بر شما
اول از همه از بابت زحمتی كه كشیدین و لایسنس وی بی را برام خریداری كردین تشكر و قدردانی می كنم ، من هنوز مشخصات كنترل پنل دومين هايم برايم ارسال نشده تا دي ان اس هايشان را تغيير بدم و سپس مشخصات هاست را برايتان ارسال كنم ، به محض اينكه ارسال شد برايتان خواهم فرستاد . من امروز به قسمت كاربران وي بي وارد شدم ، به قسمت Switch Customer Account دسترسي نداشتم نمي دونم چرا ؟ ابتدا حتي براي دانلود هم مرتب كاستومر نامبر و پسوورد مي خواست و وقتي وارد مي كردم مي گفت كه اشتباهه ، اما بعد از مدتي درست شد و دانلود كردم ، اما به قسمت مشخصات اكانت دسترسي ندارم . لطفا يك نسخه از وي بي فارسي براي نصب و تست در لوكال تا آماده شدن هاستينگ برايم ارسال نماييد . با سپاس ، بدرود آخرین ویرایش توسط car20 در تاریخ شنبه ۲۴ فروردین ۸۷ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۹ اسفند ۸۶
|
سلام
من فكر می كنم جناب شیرازی دسترسی به اینترنت ندارند ‘ چون نه تنها به سوالات فروم پاسخ ندادند ‘ بلكه ایمیل ها را هم بی پاسخ گذاشتند ‘ پس بهتره فعلا یكمی حوصله كنیم . |
|
|
|
|
|
#16 |
|
مدیرکل
|
fxaryn لطفا مشخصات لاسنس و ftp را از صفحه "ارتباط با ما" مشتری سایت، ارسال كنید.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۶ مرداد ۸۶
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۸ فروردین ۸۷
|
ایشون اگه بیمار هم باشن كار حرفه ای ایجاب می كنه كه یه نفر به جای خودشون بزارند
الان من به خاطر مشكلات زیاد مجبور شدم فارسی ساز ایشون را پاك كنم و از یكی دیگه فارسی ساز خریداری كنم و برای پشتیبانی هم با یه نفر دیگه قرار داد ببندم الان هم كه هاستی كه از ایشون خریده بودم مشكل پیدا كرد و كل دیتابیس من پاك شد الان رسما خبری از انجمن من نیست كی جواب گو وقتی آبروی من رفته ؟ وقتی این همه تبلیغ كردم و افرادی كه عضو شدند دیگه نسبت به من بی اعتماد شدند هاست ایشون كه بازپرداخت پول نداره !!! همه اطلاعات منم پرید اون از انجمن و پشتیبانی 24 ساعته!!!!!!!!!!!!1 اینم از هاست پول 2 تا انجمن تا حالا خرج كردم آخرش هم فقط بی آبرویی برام موند ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۳۱ فروردین ۸۷
|
انجمن امروز نصب شد
تشكر آخرین ویرایش توسط FxAryan در تاریخ جمعه ۲۷ اردیبهشت ۸۷ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
مدیرکل
|
نقل قول:
در ایمیل توضیح ندادید كه چرا دیتابیس پاك شده!؟ بی دلیل امكان وجود خرابی در بانك داده انجمن نیست مگر با دستكاری..... درضمن شما حتما لازم هست هرچند وقت یكبار (حداقل سه یا چهار روز یكبار) بك آپ كامل از سایت بگیرید كه احتمال زیاد این كار رو هم انجام نداده اید. لطفا مشخصات سایت و انجمن رو ارسال كنید تا كنترل كنم ![]() |
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >