![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۸ فروردین ۸۷
|
سلام
*********************************** در ضمن می خوام بیشتر از 4 تا عکس بتون تو پست هاشون بزارن الان فقط اجازه می ده 4 تا عکس گذاشته بشه و اینj آخرین ویرایش توسط vBfarsi در تاریخ یکشنبه ۲۵ فروردین ۸۷ انجام شده است. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#12 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
درخواست های فنی رو ایمیل کنید (چندین بار عرض کردم) و از درج اطلاعات محرمانه در انجمن خودداری کنید
http://vbfarsi.com/contactus.html |
|
|
|
|
|
#13 |
|
عضو سایت
|
سلام
مشخصات را به ایمیل شما ارسال كردم ببخشید می خوام كاری كنم كه نیازی به ایمیل تائید نباشه كاربران بتونن به راحتی عضو بشند و اینكه برای ثبت نام كد تصویری وجود داشته باشه بعضی از انجمن ها را هم دیدم كه با سیستم آژاكس همون موقع ایمیل را چك می كنند اون كار را هم میشه انجام داد ؟ و می خوام متن ایمیلی كه موقع ثبت نام برای اعضا فرستاده می شه را تغییر بدم و متن هایی كه تو فرم ارتباط با ما می نویسند كجا می ره ؟ خیلی ممنون |
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو سایت
|
راستی می خوام تو صفحه راهنما یه متن بزارم
از كجا باید این كار را انجام بدم ؟ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
عضو سایت
|
سلام
آقا شما كجائی دارم نگران می شم |
|
|
|
|
|
#16 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۲۰ فروردین ۸۶
|
این تنظیمات در قسمت كنترل پنل و در بخش option قابل تغییرند.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
عضو سایت
|
ممنون
من دقیق نمی دونم كجا هستند الان می خوام برای ثبت نام كد امنیتی وجود داشته باشه و ایمیل هم چك بشه یعنی هر فبلدی را كه كاربر درست پر كرد یه تیك جلوش بخوره هك های مورد نیاز را هم اسمشون را می خوام آموزش نصبشون تو اینترنت هست فكر كنم برای امتیاز دهی هم وقتی عكس آپلود می كنم گیر می ده شاید به خاطر فرمتشه : png چی کار کنم فرمتش را پشتیبانی کنه و ادیتورم هم پیشرفته نیست توش کد نویسی می شه از تنظیمات اونا پیشرفته کردم ولی بازم مثل قبله عکس هم که توش کپی می کنم نشون نمی ده |
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
هك ها در سایت vbulletin.org موجود هست (با ایمیل مالك لایسنس عضو سایت شوید تا قادر به دانلود باشید)
ادیتور در قسمت امكانات عمومی از حالت standard editor به wysiwyg دربیارید (در سه قسمت باید تغییر بدید) سپس هم در بخش امكانات شخصی كاربر (تنظیمات پروفایل) امكان اپلود عكس با فرمت jpg یا gif وجود داره. برای كدامنیتی در امكانات عمومی: تنظیمات عضویت ، بخش capacha رو فعال كنید. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
عضو سایت
|
سلام
شما نبودی حوصلم سر رفت اومدم خودم نصب كنم زدم حسابی خراب كاری كردمالان قالب را تركوندم می خواستم قالب مجید آنلاین را نصب كنم می شه قالبی كه برام نصب كردید را بم بدید آخه قرار بود با هكا برام نصب كنید شمانبودید من خراب كاری كردم می خوام هر دو را داشته باشم اگه نتونستم اون را نصب كنم قالب شما را بزارم خواهش می كنم كمك كنید این قالب قبلی را دوباره برام نصب كنید هك ها را هم قرار بود نصب كنید هك تشكر ثبت نام سریع ندیدن لینك ها برای كسانی كه عضو نیستند كوچك كردن عكس تو قسمت مشخصات كاربر هم تاپیك های شروع شده و پست ها و تشكر ها را بنویسه ![]() الان دیگه نمی شه تو انجمنم پست جدید داد ممنون |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >