![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
| پرسش و پاسخ پاسخگویی فنی فقط به مشتریان ثبت شده ارائه می شود |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۹ اسفند ۸۶
|
با سلام
وقتی روی ارسال های جدید در بالای انجمن كلیك می كنم هیچ اتفاقی نمی افتد این مشكل از همان روزهای اول بود اما من فكر می كردم به دلیل تعداد كم ارسال ها قادر به یافتن موضوعات جدید نیست اما الان هم هنوز همون جوریه و فقط صفحه ی سفید می آد . http://www.forum.irangain.com/search.php?do=getnew |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
درخواست فنی را به همراه اطلاعات فنی ارسال كنید.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
|
سلام
دیروز من مشخصات را ارسال كردم ‘ لطفا بررسی كنید ( یك نگاهی هم به تاریخ شمسی سایت كنید ) با سپاس |
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو سایت
|
جناب آقای شیرازی دوست عزیز
من از تاریخ 22 اردیبهشت خدمت جنابعالی عرض کردم که این آخرین ارسال ها نمایش داده نمی شه لطفا راهنمایی کنید , اما تنها به نوشتن یک خط که مشخصات بفرستید اکتفا کردید . من هم روز یکشنبه یعنی4 روز پیش مشخصات فرستادم و درخواست خود را که تصحیح تاریخ شمسی و آخرین ارسال ها بود را برایتان فرستادم . لطفا بررسی بفرمائید. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیرکل
|
سلام
اشکال برطرف شد موفق باشید |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو سایت
|
با سپاس از شما ‘ كاملا مشكل را بر طرف كردید ممنون .
بی صبرانه منتظر فایل بروز رسانی و تصحیح تاریخ شمسی برای ورژن 3.7 هستم . بازهم سپاس و بدرود آخرین ویرایش توسط car20 در تاریخ شنبه ۱۸ خرداد ۸۷ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیرکل
|
انشالله به محض آماده شدن به اطلاع مشتریان خواهد رسید.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو سایت
|
این آخرین ارسال ها چرا بعضی وقت ها كار می كنه و بیشتر وقت ها كار نمی كنه ؟ الان من هرچی ارسال جدید می فرستم و روی آن كلیك می كنم می زنه كه موضوع جدیدی برای نمایش وجود ندارد !
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کلیدواژه |
| ارسال هاي جديد |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >