![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۷ آذر ۸۶
|
سلام
من می خواهم vb بخرم آیا شما برای من این کار را انجام می دهید؟ و هزینه ی لایسنس وی بی یک ساله و نامحدود چقدر است؟ ممنون |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۷ آذر ۸۶
|
بدون فارسی ساز چی؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیرکل
|
فرقی نمیکنه. دلاری 1100 محاسبه میشه.
حالا یا 160 دلاری (نامحدود) یا یکساله (85) دلار. موفق باشید. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۴ بهمن ۸۶
|
با سلام
یک سوال داشتم: می خواستم بپرسم در صورت خریداری لایسنس یکساله vb با قیمت 85 دلار ، اگر در مدت اعتبار آن یا در پایان آن بخواهیم لایسنس مادام العمر را خریداری کنیم چقدر هزینه دارد؟ آخرین ویرایش توسط mehdi_am در تاریخ دوشنبه ۲۷ اسفند ۸۶ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیرکل
|
سلام.
برای 60 روز اولی که لایسنس یکساله خریداری شده باشد این فرصت به شما اعطا میشود که با پرداخت 85 دلار دیگر؛ لایسنس شما به نامحدود تبدیل گردد. پس از گذشت 60 روز، معادل 160 دلار جهت خرید لایسنس نامحدود دریافت می گردد. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۴ بهمن ۸۶
|
نقل قول:
برای اطمینان یک بار دیگر سوال می کنم; آیا پس از خرید لایسنس یکساله، در مدت 60 روز، امکان تبدیل به لایسنس نامحدود وجود دارد؟ و در صورت مثبت بودن جواب، آیا هزینه تمام شده در حالتی که لایسنس یکساله به نامحدود تبدیل می شود تفاوتی با خرید لایسنس نامحدود (از ابتدا) دارد یا خیر؟ یا به عبارتی دیگر در صورت تبدیل لایسنس یکساله به دائمی، هزینه کل چه تفاوتی با حالت نامحدود دارد؟ |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیرکل
|
بله این امكان وجود دارد.
هزینه 80 دلار جهت تبدیل به نامحدود دریافت می شود. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۶ مرداد ۸۶
|
آقاي شيرازي؟دوست عزيز!اين چيزي نبود كه شما به من گفتيد؟اميدوارم خاطرتون باشه.من هم مثله ايشون چندين و چند بار سوالم رو از شما پرسيدم.الان كي جوابگو هست؟و من بايد چيكار كنم؟
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیرکل
|
تفاوت فقط در 5 دلار است. در حالت كلی برای تمدید یكساله به نامحدود 85 دلار هزینه خواهید كرد.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >