![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۵ اردیبهشت ۸۶
|
سلام ,..
من يه فرومز vb نول شده روي هاستم نصب كردم و روش بالاي 60تا هك نصب كردم همچنين قالب معروفي رو براي سايت خودم سفارشي كردم حالا ميخوام اين نسخه نول شده رو به نسخه اصلي تبديل كنم !! يك راه ميخوام شما پيشنهاد بكنيد كه ديگه نياز به نصب دوباره اين مد ها و قالب نباشه آيا اين امكانش هست !؟ يك سوال ديگه هم داشتم; اگه ما نسخه ي يك ساله vb رو بخريم سال بعد هم يك نسخه ي يك ساله ديگه آيا اين بعنوان نسخه ي نامحدود حساب ميشه يا ربطي بهم ندارن ! ![]() |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
سلام.
وقتی شما لایسنس رو خریداری می کنید، کافیه کلیه فایلهای اصلی رو در همون شاخه /forum اتون over write کنید. نیازی به نصب مجدد نیست. در مورد سوال دوم شما، همونطور که فرمودید ارتباطی ندارند. لایسنس نامحدود 160 دلاری امکان استفاده برای مدت زمان نامحدود میده (برای دریافت نسخه های جدید پس از گذشت یک سال باید 30 دلار پرداخت کنید). اما لایسنس یکساله باید پس از گذشت هر سال مجدداً تمدید بشه. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۸ شهریور ۸۶
|
نقل قول:
میشه خواهش کنم این همه هک رو به منم بدی ؟؟ واقعا ممنون میشم اگه اینکارو انجام بدی ... منتظر جوابت هستم . اگه تونستی به ای دیم جواب بده . P30sis@yahoo.com |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیرکل
|
هک ها که موجود هست در سایت مرجعه: vbulletin.org
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۸ شهریور ۸۶
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۸ آذر ۸۶
|
ُلام
اقا من لاسينس خريدم ولي اين سايت vb....org نميزاره هك هاشو دانلود كنم ميگه لايسنس نداري |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیرکل
|
با آدرس ایمیلی که لایسنس بنامش صادر شده باید در سایت vb org ثبت كنید.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >