![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۲۴ فروردین ۸۵
|
من دیشب از vBulletin Version 3.6.0 به vBulletin Version 3.6.5 ارتقا دادم اما همه فونت ها ( از جمله محتوای فروم و تمام پست ها و اطلاعات كاربران همراه با فارسی ساز ) میخی شکل شد ! اینجوری ثœأ¤ثœأ‡أ” أٹأ‡أ،أ‡أ‘أ¥أ‡ و نتونستم کاری کنم و مجبور شدم از بک آپ قبلی استفاده کنم و برگردم به ورژن قدیمی !!!!!!!! کسی میدونه مشکل من چی بودش ؟!
البته یك بار هم از ورژن 3.6.0 به 3.6.4 كردم كه همین جوری شد و دوباره از بك آژ استفاده كردم ! البته فارسی ساز من encoding arabic windows-1256 هستش كمك كنید كه درست بشه ممنون میشم ![]() آخرین ویرایش توسط Sx3D در تاریخ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۸۶ انجام شده است. |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
سلام.
باید از فارسی سازی استفاده کنید که encoding اش درست مثل قبلی هست. یعنی اگر قبلی Arabic-windows 1256 بوده ، زبان جدید هم همون. و اگر UTF-8 هست به همین ترتیب. این مورد رو می تونید در قسمت مشخصات زبان مشاهده کنید که چه فرمتی تعیین شده براش. موفق باشید. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
|
سلام من 4-5 با تا به حال آژ دیت كردم و هیچ مشكلی نداشته
اما ایندفعه اینجوری شده !!! تغیرات انكدینگ هم دست نزدم خودش درسته و عربیك هست !!! ممنون میشم بیشتر راهنماییم كنید |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیرکل
|
(به استایل کاری نداریم.) اینجا فقط مشکل فایل زبان هست: فایل زبان رو با notepad باز کنید و خط اول که نوشته:
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?> رو کنترل کنید. اگر غیراز این باشه کار نمیکنه. دوم: وقتی فایل زبان رو import می کنید، بعد مراجعه کنید به بخش settings اش و کنترل کنید ببینید arabic-windows 1256 هست یا نه. اگر utf-8 باشه، چون زبان جاری (فعلی) انجمن شما عربی هست ، کار نمیکنه. و سوم: پس از import زبان و استایل جدید، حتما از بخش General options گزینه ی style & language ؛ موارد جدید رو به عنوان پیشفرض مورد استفاده برای انجمن تنظیم کنید و ok کنید.
|
|
|
#5 |
|
عضو سایت
|
آقا همه ی موارد اوكی هست !
من از اول یك جای دیگه تو هاست با یه دیتابیس دیگه یه فروم جدید اینستال كردم اما بعد از ایمپورت فایل زبان همه ی موارد فارسی شده ی هسته ی فروم به صورت ؟ی؟؟؟؟؟ی؟؟ نمایش داده میشه چندین نوع فارسی ساز نصب کردم از عربیک گرفته تا utf-8 حتی در مواردی كه در قسمت Censorship Options > Blank Character Stripper گفته شده بود حذف كردم اما باز هم فایده نداشت كمكمون كنید باهم يه جوري کنار مياييم ![]() آخرین ویرایش توسط Sx3D در تاریخ پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۸۶ انجام شده است. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیرکل
|
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >