![]() |
vBulletin® 3.7.2
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#11 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
سطوح دسترسی بهم نخورده، بلكه باید با افزوده شدن امكانات جدید به انجمن (مثل كلوپ و غیره)، سطوح دسترسی جدیدشون رو هم برای گروه ها تنظیم كنید. در حال حاضر هم مشکلی وجود نداره من چک کردم.
بخش مدیریت: گروه های اعضا : مدیریت گروه كاربری
|
| تبلیغات | |
|
|
#12 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 11 December
|
سلام.
ممنون دسترسي ها رو فهميدم . قبلا ليست كاربران انلاين در كليدهاي ميانبر مخصوص مدير سايت بود اما الان تمام كاربران دسترسي دارند . چجوري ميشه تغيير داد ؟
|
|
|
#13 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: 5 April
|
کاربران آنلاین که دسترسی مدیر نیست؟! هر کاربری میتونه دسترسی داشته باشه و مشکلی ایجاد نمی کنه.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: 8 July
|
الان من شديدن به كمك شما نياز دارم.
فروم بالا مياد اما براي خوندن و ارسال متن دچار مشكل شده. لطفا سريعتر به اين مشكل رسيدگي كنيد. من فرومم تازه داره رشد ميكنه هر ساعت بسته بودن فروم براي من كلي ضرر بحساب مياد. منتظر كمك شما هستم. ضمنا شاديسم يكي از مشتري هاي خودتون هستم. |
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >