![]() |
vBulletin® 3.7.1
www.vbfarsi.com
|
|
|||||||
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#1 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۴ بهمن ۸۶
|
با سلام
این تاریخ شمسی که در حال حاضر روی فوروم شما نصب هست، به درستی کار می کنه؟ و آیا مشکلی در بخش های دیگر ایجاد نمی کنه؟ چطوری میتونیم دریافتش کنیم؟ فروشیه؟ ممنون |
|
|
|
| تبلیغات | |
|
|
#2 |
|
مدیرکل
![]() تاریخ عضویت: ۱۷ فروردین ۸۳
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو سایت
![]() تاریخ عضویت: ۱۰ مرداد ۸۶
|
سلام
آقای شیرازی من ورژن وی بی خود رو به 3.7 تغییر دادم و زبان رو نیز ویرایش كردم حال تاریخ هجری بهم ریخته و به میلادی تبدیل شده اگر ممكنه راهنمایی كنید در كدوم بخش می تونم درستش كنم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیرکل
|
فایل functions.php در پوشه includes را ارسال كنید برام.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو سایت
|
ممنون از شما
برایتان ارسال کردم البته ببخشید - چون دیدم شما یک مقدار سرتون شلوغ هستش خودم اقدام به آ÷دیت کردم و خیلی چیز ها دستگیرم شد از وی بی شلوغ بودن سر شما سبب خیر شد برای من راستی زمان انجمن من داره به 1 سال نزدیک میشه مثل اینکه باید شارژ سالیانه رو انجام بدم لطف می کنید مبلغ رو اعلام نمایید اشتراک من مادام العمر هستش ممنون |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیرکل
|
لایسنس نامحدود تمدیدش 30 دلار هست. فعلا حتما نسخه 3.7 را دانلود و در جای امن ذخیره كنید.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو سایت
|
برای تمدید لایسنس باید بزارم یکسال بشه یا اینکه الان هم می تونم اقدام کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ راستی فکر می کنید فایل تاریخ شمسی چقدر طول می کشه تا آماده شه ؟ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیرکل
|
تمدید لایسنس:
شما وقتی لایسنس یکساله خریداری میکنید، تا 60 روز آینده فرصتی به شما داده میشه که با پرداخت 80 دلار لایسنس خودتون رو به نامحدود تبدیل کنید. درصورتیکه 60 روز به اتمام رسید، روز 61 ام به بعد دو حالت وجود داره: 1. مایلید لایسنس رو یکسال دیگر تمدید کنید: نیاز است که 85 دلار پرداخت کنید (درست مثل خرید لایسنس یکساله) 2. مایلید لایسنس رو به نامحدود تبدیل کنید: (از فرصتی که سایت مرجع به شما داده استفاده نکرده اید) نیاز است که 160 دلار پرداخت کنید. فعلا داریم روش كار می كنیم به محض آماده شدن براتون ارسال می كنیم. خیلی از كدها در نسخه 3.7 تغییر كرده اند كه سازگار با 3.6.8 نیست. انشالله كه بزودی اماده خواهد شد. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
عضو سایت
|
نقل قول:
منظورم استفاده از ساپرت سایت ویبولتین هستش برای دانلود ورژن جدید در آینده |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیرکل
|
بله همون 30 دلار هست كه وقتی یكسال از لایسنس نامحدوده شما میگذره باید پرداخت كنید تا بتونید نسخه های جدید رو دریافت كنید.
|
|
|
|
| تبلیغات | |
![]() |
| کلیدواژه |
| تاریخ شمسی |
| کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
< صفحه اصلی سایت - سوالات قبل از خرید - سفارش و خرید - دانلود آخرین نسخه - ارتباط با ما - راهنمای جامع >